Bärgningar - Mer detaljer gällande Bärgningar


Bärgningar i Uppsala

Totalt i Uppsala finns det 7 företag inom bärgningar och många av dessa har flera personer som är duktiga bärgare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bärgare snabbt i Uppsala och dessutom kan priserna variera. I många bilförsäkringar finns det tillägg att få kostnadsfri bärgning om bilen går sönder. Det är då bäst om någon man anlitar en firma för bärgningen som täcks av bilförsäkringen. Man kan också jämföra olika bärgningsföretag på nätet.


Eftersom det finns många som kan bärgningar i Uppsala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken om de har tid att hjälpa dig med din bärgning. Innan du ringer till en för att få hjälp mer bärgningar kan det vara bra att ha lite detaljer om vad som är felet, t.ex. kan bärgaren ta med ett batteri eller extra däck till din bil om han får reda på det och på så sätt slipper du kanske bärga bilen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika bärgningsfirmor.


Enklast att komma i kontakt med en duktigt på Bärgningar i Uppsala är att kolla med någon bärgare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom Bärgningar i Uppsala


ASSISTANCEKÅREN

Hållnäsgatan 18

752 28 Uppsala


Thorséns Bilbärgning

Hällby Nyvla 1

755 92 Uppsala


Assistancebärgarna Bilbärgning

Kvarntorget 3

754 21 Uppsala


Börje Fågelsången i Uppsala AB

Hållnäsgatan 18

752 28 Uppsala


Falck Bilbärgning

Hällby Nyvla 1

755 92 Uppsala


Fler inom bärgningar i Uppsala


Falck Räddningskår

Nyvla Gård

755 92 Uppsala


Bärgning & Transport i Uppsala AB

Danmarks-Kumla

755 98 Uppsala