Bärgningar - Mer detaljer gällande Bärgningar


Bärgningar i Lund

Totalt i Lund finns det 5 företag inom bärgningar och många av dessa har flera personer som är duktiga bärgare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bärgare snabbt i Lund och dessutom kan priserna variera. I många bilförsäkringar finns det tillägg att få kostnadsfri bärgning om bilen går sönder. Det är då bäst om någon man anlitar en firma för bärgningen som täcks av bilförsäkringen. Man kan också jämföra olika bärgningsföretag på nätet.


Eftersom det finns många som kan bärgningar i Lund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken om de har tid att hjälpa dig med din bärgning. Innan du ringer till en för att få hjälp mer bärgningar kan det vara bra att ha lite detaljer om vad som är felet, t.ex. kan bärgaren ta med ett batteri eller extra däck till din bil om han får reda på det och på så sätt slipper du kanske bärga bilen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika bärgningsfirmor.


Enklast att komma i kontakt med en duktigt på Bärgningar i Lund är att kolla med någon bärgare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom Bärgningar i Lund


Falck Räddningskår Skånebärgaren

Porfyrvägen 10

224 78 Lund


ASSISTANCEKÅREN

Skiffervägen 102B

224 78 Lund


Lunds Bilbärgning

Magistratsvägen 53E

226 43 Lund


Autobärgning i Lund AB

Skiffervägen 102B

224 78 Lund


Lunds bärgningstjänst Viking

Bondevägen

227 64 Lund