Bärgningar - Mer detaljer gällande Bärgningar


Bärgningar i Kungälv

Totalt i Kungälv finns det 5 företag inom bärgningar och många av dessa har flera personer som är duktiga bärgare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bärgare snabbt i Kungälv och dessutom kan priserna variera. I många bilförsäkringar finns det tillägg att få kostnadsfri bärgning om bilen går sönder. Det är då bäst om någon man anlitar en firma för bärgningen som täcks av bilförsäkringen. Man kan också jämföra olika bärgningsföretag på nätet.


Eftersom det finns många som kan bärgningar i Kungälv kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken om de har tid att hjälpa dig med din bärgning. Innan du ringer till en för att få hjälp mer bärgningar kan det vara bra att ha lite detaljer om vad som är felet, t.ex. kan bärgaren ta med ett batteri eller extra däck till din bil om han får reda på det och på så sätt slipper du kanske bärga bilen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika bärgningsfirmor.


Enklast att komma i kontakt med en duktigt på Bärgningar i Kungälv är att kolla med någon bärgare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom Bärgningar i Kungälv


Allassistance Marcus Gustavsson Bilbärgn

Maskingatan 2

442 40 Kungälv


Viking Sverige AB

Filaregatan 13

442 34 Kungälv


Kungälv Ale Bärgningstjänst AB

Filaregatan 13

442 34 Kungälv


Assistansbärgaren i Kungälv o. Ale

Bultgatan

442 40 Kungälv


ASSISTANCEKÅREN

Västra Strandgatan 2

442 30 Kungälv