Bärgningar - Mer detaljer gällande Bärgningar


Bärgningar i Huddinge

Totalt i Huddinge finns det 7 företag inom bärgningar och många av dessa har flera personer som är duktiga bärgare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra bärgare snabbt i Huddinge och dessutom kan priserna variera. I många bilförsäkringar finns det tillägg att få kostnadsfri bärgning om bilen går sönder. Det är då bäst om någon man anlitar en firma för bärgningen som täcks av bilförsäkringen. Man kan också jämföra olika bärgningsföretag på nätet.


Eftersom det finns många som kan bärgningar i Huddinge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken om de har tid att hjälpa dig med din bärgning. Innan du ringer till en för att få hjälp mer bärgningar kan det vara bra att ha lite detaljer om vad som är felet, t.ex. kan bärgaren ta med ett batteri eller extra däck till din bil om han får reda på det och på så sätt slipper du kanske bärga bilen. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika bärgningsfirmor.


Enklast att komma i kontakt med en duktigt på Bärgningar i Huddinge är att kolla med någon bärgare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom Bärgningar i Huddinge


Falck Räddningskår

Annerstavägen 4

141 44 Huddinge


Perssons Bilbärgning AB/Assistancekåren

Lännavägen 147

141 34 Huddinge


No1 Bilbärgning

Annerstavägen 4

141 44 Huddinge


Falck Räddningskår

Kometvägen 3

141 40 Huddinge


Aa Läns Bärgningstjänst AB

Trågstigen 28A

141 59 Huddinge


Fler inom bärgningar i Huddinge


Assistance Centralen Bilbärgning

Kallkärrsvägen 66

141 41 Huddinge


BÅs Bil & Bärgning

Lissma Skolväg 10

141 91 Huddinge